avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeasa civila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeasa civila

am o problema am furat o geaca de la munca
prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei
proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de paza adika firma de la centrala nucleara am dat declaratie am recunoscut fapta si acum nu stiu ce pedeapsa ma asteaptaa vreau sa stiu daca se va ajunge la tribunal si as vra sa stiu daca va fii amenda administrativa ce valoare va avea ast raspuns urgent
multumesc

Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2009
georgelove, utilizator
Da s-ar putea sa se conmstate lipsa periocului social si sa va aplice 1/1 cod pebnal in sensul inlocuirii raspunderii penale cu o amenda administrativa
Da s-ar putea sa se conmstate lipsa periocului social si sa va aplice 1/1 cod pebnal in sensul inlocuirii raspunderii p enale cu o amenda administrativa adica se va ajunge la tribunal
nu se poatee face ceva sa nu se mai ajunga la tribunal si daca va fii amenda imi puteti spune ce valoare aproximativa va fii multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2009
georgelove, utilizator
Pana la 1.000 lei.
E greu de spus daca se va aplica o pedeapsa administrativa.
Depinde de circumstante.
In opinia mea,amenda administrativa.Dar sa fiti cat mai sincer si cooperant cu anchetatorii.Aratati ca va pare rau,sunteti la prima abatere.Da,aveti sanse pentru aplicarea unei amenzi administrative.Lipseste si plangerea victimei...

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)