avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SOCIETATE DE TRANSPORT OCAZIONAL DE PERSOANE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SOCIETATE DE TRANSPORT OCAZIONAL DE PERSOANE

Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele nelamuriri in legatura cu o societate de transporturi ocazionale de persoane care este microintreprindere!
1-societatea are nevoie de licenta de transport ?
2-asociatul unic va incheia un contract de asigurari sociale in suma de 3.500.000 lei pentru a beneficia de vechime in munca,
dar indemnizatie lunara poate ridica pentru a avea un venit lunar pana la sf anului cand se dau dividendele?
3-daca da ce suma lunara si ce impozite plateste la aceasta suma?
Bine inteles ca societatea are nevoie de licenta de transport iar asta se obtine daca ai un mijloc de transport care sa contina 17 locuri cel putin,daca ai in obiectul de activitate 6023-transporturi terestre de calatori ocazionale,6021-daca e pe baza de grafic, 6414,daca transporti si pachete pt.calatori...etc.daca mai intrebari pe aceasta tema mai poti intreba sau poti scrie direct pe adresa mea de email>ancabaciu2004@yahoo.com.pentru a beneficia de vechime in munca,pe cale nelegala...poti plati din urma dar e vorba de sume mari daca nu mai ai carte de munca de cativa ani.Iti inchei contract individual de munca daca nu ai mai avut,cu minimul de 3100000,.Normal ca poti ridica indemnizatia lunara separat de dividendele de la sfarsit de an.La un salar de 3000000 platesti 1.500.000,si primesti in mana 2.500.000.Restul calculezi singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonamente ratb Ana M Eliade Ana M Eliade Sunt deductibile abonamentele RATB si METROREX folosite pentru transportul angajatilor de la acasa la serviciu? (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport și cazare administrator cetățean străin: firma de contabilitate nu i le recunoaște, ce poate să facă în acest sens? steluta_2015 steluta_2015 Buna ziua, va deranjez cu o intrebare, am urmatorul caz, administratorul, este cetatean strain, adica are dubla cetatenie, are doua firme in Romania, ... (vezi toată discuția)
Obtinere bani pentru un administrator, asociat fara cim, taxe berszi berszi Buna ziua! Recent am deschis o firma cu prietenul meu, amandoua suntem asociati si administratori, dar avem si un coleg nou, cine e numai administrator. In ... (vezi toată discuția)