avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale legalitate pt un etaj la casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

legalitate pt un etaj la casa

Buna ziua,

Acum un an familia mea a construit un etaj la casa fara sa aiba proiect (domeniu urban) iar eu am nevoie de ajutorul dumneavoastra pt a ma sfatui ceea ce pot face pt a intra in legalitate. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:17, 30 Septembrie 2012
Pentru receptionarea lucrarii si notarea acesteia la OCPI este necesar sa desfasurati procedura de obtinere autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Mai exista posibilitatea sa mergeti la Impozite si taxe, sa declarati etajul, avand un plan de situatie al constructiei.
In HCL -ul de anul trecut era mentionat "2) Se datoreaza impozit pe cladiri si in cazul cladirilor care au fost construite fara autorizatie de construire."
Ca sa fie totul in regula, dupa ce va inregistreaza pe rol constructia, faceti cadastru. Aici este o problema, unele primarii solicita demersurile pt obtinerea autorizatiei, eu sper sa nu fie cazul si la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Intrare constructie in legalitate Neamtu_Adrian Neamtu_Adrian Buna ziua. Am un teren trecut in CF pasune la care am facut dosarul pt.PUZ dar nu s-a aprobat dosarul deoarece nu am avut 10.000 MP. Intre timp a expirat toate ... (vezi toată discuția)