avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cote mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cote mostenire

fratele meu a decedat acum un an,a ramas sotia lui si fata lor minora, acum si tatal meu a decedat, vreau sa stiu ce cote revin fiecaruia dupa decesul tataui meu: mie, cumnatei si nepoatei, va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
CRISdas, utilizator
Cel mai recent răspuns: CRISdas , utilizator 15:55, 2 Octombrie 2012
1/2 dumneavoastra si 1/2 nepoata( numai ea vine prin reprezentare).
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
Av. Marian Bîrlădeanu, Avocat
Din averea tatalui, dvs veti lua jumatate si nepoata cealalta jumatate (cumnata nimic, ea va lua de pe urma sotului ei 1/4)
in cazul in care fratele meu avea credite impreuna cu sotia si acum ea are executare silita, mostenirea pe care trebuie sa o primeasca nepoata va fi urmarita de executori? nepoata ca sa poata primi cota care ii revine trebuie sa faca succesiunea si dupa fratele meu si astfel trebuie sa accepte si datoriile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Va consult in legatura cu o situatie,dupa decesul cumnatei mele (in anul 2009) ,care NU AVEA COPII : Sotul este in viata. Decedata ... (vezi toată discuția)
Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Testament atacabil??? mariusss mariusss cu tot respectul,voi posta o problema mai complicata... tatal meu-V., sotia lui-S si sora sotiei lui ( cumnata)- P....proprietari fiecare a 1/3 dintr.o casa ... (vezi toată discuția)