avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar de masina, avand domiciliul la casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar de masina, avand domiciliul la casa parinteasca

Buna seara!
Va rog ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie, sunt proprietarul unei masini Dacia Logan, capacitate cilindrica ~ 1600 cmc. De curand tatal meu a primit de la primarie o instiintare precum ca acesta este detinator de autovehicul si nu mai beneficiaza de ajutoarele oferite de primarie.
Am fost la primarie sa le explic ca nu el este proprietarul masinii asa cum scrie in hartia trimisa de acestea dar mi sa explicat ca masina este intregistrata la aceasi adresa cu dansul si din acest motiv a fost trecut ca " detinator ".
La aceasi adresa mai locuieste si un frate, unchiul meu asta inseamna ca si el e detinator?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:50, 29 Septembrie 2012
In cazul dv "detinator" nu este o figura juridica care intra sub incidenta legii de ajutoarele, in niciun caz, ci doar "proprietar". Asa ce faceti contestatia sau vorbiti cu primarul in audienta privata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutoarelor pentru incalzire Calliope22 Calliope22 Pentru acordarea subventiei de caldura am vazut ca nu este voie sa ai in posesie un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ani.Daca noi suntem o familie ... (vezi toată discuția)
Primaria sectorului 3 cabinet primar razvlad2003 razvlad2003 Buna ziua! La data de 28.10 2011 conform contract vanzare -cumparare incheiat la Botosani am dobandit un autovehicul cu numere valabile de OLANDA pana la ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)