avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatii abuzive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatii abuzive

sunt foarte stresat de cam o luna
un vecin ma tot reclama la politia comunitara jandarmerie si politia romana in acelasi timp si pentru acelasi lucru
tulburarea linistei publice
in decurs de o luna am deja trei amenzi si o plangere iar politia romana la care sa facut plangerea ii tot da dreptate si imi tot spune ce ma asteapta daca continui cu tulburarea linistii fara sa-mi spuna ce poate pati si el ca doar esti vinovat pana la proba contrarie nu si daca ai o plangere asta nu te face vinovat
cum as putea sa scap de asa reclamatii?
azi am primit una la 10 minute dupa ce am venit acasa fara nici un motiv
am fost acuzat de politia romana , spuneau ei, sa ii las sa doarma linistiti fara sa constate daca macar sa comis vre-o infractiune sau vre-o deranjjare ceva
va rog sa-mi spuneti ce as putea de vreo 3 zile nu dorm noaptea , nu stiu cum pot scapa de amenzi sau adunat pana acum vreo 1000 de ron
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:48, 30 Septembrie 2012
precizati concret au fost constatate succesiv mai multe evenimente pentru care au fost incheiate mai multe procese verable?
Aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Totodata ,daca apreciati ca acuzele nu sunt intemeiate ,aveti dreptul sa formulati inclusiv plangere impotriva vecinului ,in temeiul disp
art 259 Cod penal Denunţarea calomnioasă
Învinuirea mincinoasă făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de către o anume persoană, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

aliliv2005 a scris:
...va rog sa-mi spuneti ce as putea de vreo 3 zile nu dorm noaptea , nu stiu cum pot scapa de amenzi sau adunat pana acum vreo 1000 de ron

Primul pas ar fi sa dormiti noaptea pentru ca de la ora 22 pana dimineata trebuie sa fie liniste in apartamente si oamenii sa doarma.
Amenzile pe care le aveti le puteti plati ori le puteti contesta.
Alte amenzi nu o sa mai primiti daca nu va mai rreclama vecinii.
Vecinii nu va mai reclama daca nu faceti zgomot.
Discutati cu vecinii, promiteti-le ca nu o sa mai auda zgomote de la dv, scuzati-va pentru deranjul cauzat pana acum si deveniti prieteni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini recalcitranti AnaAnita AnaAnita Asociatia de proprietari se poate indrepta pe cai juridice impotriva unui vecin care ma deranjeaza prin zgomote la orice ora din zi si din noapte? Am chemat ... (vezi toată discuția)
Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului evgheni evgheni Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea. Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)