avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citare martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citare martori

Pentru a cita martori in instanta trebuie sa dau datele de identificare ale lor ? sau numai numele este suficient ? Eu am 3 martori din care unul nu prea vrea sa vina iar ceilalti doi sunt fosti sefi ai mei ( pe care nici nu i-am intrebat pentru ca sigur nu vor ). Toti sunt importanti pentru mine daca vin si declara adevarul in fata instantei. Din cate am auzit,daca sunt citati e obligatoriu sa se prezinte. Asa este? Eu am prima infatisare marti( pentru FOND ) ma intreaba acum de martori, eu spun pe cine vreau sa aduc si ei o sa-si noteze numele lor ca sa-i cheme? care sunt procedurile?:help:
:help::help:
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
ContSters147225, utilizator
Puteti sa ii aduceti dvs, la termen sau puteti sa solicitati citarea acestora.

In primul caz veti arata doar numele martorilor, in al doilea caz va trebui sa le indicati si adresa pentru a fi citati.

Dar, daca persoanele respective nu vor sa vina ca martori pentru dvs. nu e bine.

Chiar daca dvs. ii indicati si solicitati citarea acestora, ei vor veni si pot spune ca nu cunosc nimic.

Riscati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de citare pentru martor circumstantial opelino opelino Buna ziua! Am si eu nevoie de un exemplu de cerere pentru citarea unui martor circumstantial. Am cautat pe net dar nu am gasit asa ceva. Cererea este pentru ... (vezi toată discuția)
Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)