avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovezile de reprezentativitate ale partilor.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovezile de reprezentativitate ale partilor.

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie cum se face dovada de reprezentativitate a partilor, pentru incheierea Contractului Colectiv de munca la nivelul unitatii. Nu stiu cum se face.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 4 Octombrie 2012
art.221 C.mun. reglementeaza modul de desemnare a reprezentantilor salariatilor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare organ de conducere și birou executiv Popescu Lorena Popescu Lorena Bună ziua, ce documente trebuie întocmite și depuse la judecătorie ptr modificarea conducerii și biroului executiv într-un sindicat? (vezi toată discuția)
Inscrisuri forsyte forsyte Cum trebuie sa demonstrez calitatea de membru de sindicat instantei fara a apela la serviciul de resurse umane ? Sunt lider de sindicat si mi se cere acest ... (vezi toată discuția)
Obtinerea reprezentativitatii dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! Suntem un sindicat mic (societatea este mica!) am primit raspuns din partea patronatului ca suntem 84 salariati in cadrul societatii unde ne ... (vezi toată discuția)