avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contraexpertiza imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contraexpertiza imobiliara

Buna ziua,

Spuneti-mi cum ar putea cineva beneficia de o contraexpertiza imobiliara in cadrul unui proces de partaj. Expertul care a evaluat imobilul, a evaluat "imbunatatirile" dupa ureche, in sensul in care au fost trecute in plus, si la valori foarte mari. Eu stiu ca in cazul unui litigiu, coproprietarii sunt tinuti sa se puna de acord in cazul in care fac modificari sau imbunatatiri intr-un imobil nepartajat si indiviz. In cazul in care apar pretentii din partea unuia sau altuia, va trebui sa demonstreze concret valoarea la care s-au facut investitiile. Cum poate evalua un expert, dupa spuse, valoarea unor lucrari, care nici macar nu au fost facute?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:10, 1 Octombrie 2012
Despre ce imbunatatiri faceti vorbire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anomalie - tranzactie imobiliara efectuata la un pret cu mult mai mic decat grila notariala floraur floraur De luna asta, in Galati, au intrat in vigoare noile grile notariale. Se pare ca notarii nostri au exagerat si au marit inexplicabil valorile unor proprietati. ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil cu îmbunătățiri făcute doar de unul dintre soți. se poate cere cotă mai mare de 50% cu acest motiv? cuziamusia cuziamusia Sot si sotie suntem coproprietari in devalmasie a unui imobil valorat in 20000€. Chiar cand l-am cumparat ne-am despartit in fapt deci eu niciodata nu am ... (vezi toată discuția)
Compenta expertiza ContSters276281 ContSters276281 Un expert tehnic judiciar, poate efectua o expertiza asupra valorii consolidarii unui imobil, dupa intocmirea unui proiect tehnic, avand la baza studii de ... (vezi toată discuția)