avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site/portal spart prin Sqli
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site/portal spart prin Sqli

Buna ziua
Am un site tulceainfo.com si acesta mi-a fost spart de un pusti de 15 ani care a gasit o vulnerabilitate sql in site. Ce masuri legale as putea sa iau in potriva lui daca exista vre-o solutie pentru al da in judecata.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:44, 3 Octombrie 2012
Trebuie sa va adresati Politiei sau Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea (presupun ca acolo se afla serverul accesat fara drept). Legea romana incrimineaza - chiar daca intr-o forma agramata - accesul (sic!) adica accesarea fara drept a unui sistem informatic.

Art. 42 din Legea nr. 161/2003 – (1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic constituie infracţiune şi se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prevazută la alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
(3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) sau (2) este săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani.
Pai stiu cam absolut tot este un pusti de 15 ani din medias si a incercat si el sa vada cat de bun e am stat de vorba si cu mama lui lui la telefon si i-am explicat ce sa intamplat ... si cu, copilu am stat de vorba si i-am spus tu daca ai un site ce nu ai incercat pe site-ul tau sa faci asta sa vezi cat de bun esti nu pe munca altora...
dacă doriţi să rezolvaţi necazul, treceţi la acţiune potrivit informaţiilor oferite de distinşii domni de dinaintea mea.Aveţi timp la dispoziţie : în interiorul a 2 luni de la data luării la cunoştinţă de spargerea site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare rezolvare plangere penala ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! In urma cu exact 6 luni am depus o plangere pentru frauda informatica la postul de politie ! Dupa o luna de zile , seful de post a transferat ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Suspendare cim cercetare disciplinara Alex_85 Alex_85 Buna seara, In 2011 am inceput sa lucrez la o firma cu care am incetat colaborarea prin demisie in 2014, mi s-a dat nota de lichidare cum ca nu am nici un ... (vezi toată discuția)