avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflictul de interese al alesilor locali:
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflictul de interese al alesilor locali:

Daca un consilier isi deschide o firma de forma SRL sau SNC,oare ar putea sa participe la licitatiile organizate de
Consilul local al caruia membru este?Ca in urma adjudecarii licitatiei el sa deruleze un contract de:-inchiriere,
vanzare-cumparare,concesiune,etc?
Desigur retinandu-se prevederile din art.47 al Lg.215/2001,art.90 din Lg.161/2003 sau acelea din Statutul alesilor
locali-Registrul de interese !
Cu respect,asteptam fff urgent la:
pintilie_clement@yahoo.com
pintilie.clement@gmail.comX-(=D>#-o:((;)
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 00:01, 24 Ianuarie 2009
cred ca risca...
as numi-o chiar nesimtire...

cred ca intrebarea dvs. e retorica?!!!sau ma insel...

av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea calitatii de consilier local ContSters67025 ContSters67025 Buna seara Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese sau nu grig1968 grig1968 Daca presedintele unei organizatii locale de partid este salariat(personal contractual ) in cadrul unei primarii ,iar sotia acestuia este consilier local al ... (vezi toată discuția)
Care sunt conflictele de interese pentru un consilier local munteanhcm munteanhcm am o societate in care sunt asociat unic. Am participat la o licitatie cu strigare pentru cumpararea unui imobil Conform Procesului Verbal incheiat la ... (vezi toată discuția)