avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... teapa pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

teapa pe net

am dat anunt ca imi vand rochia de mireasa si in 4-5 zile am primit un mail de la o persoana din Coasta de Fildes!!! am negociat pretul (400euro), mi-a spus ca imi pune banii pe moneybookers, ceea ce a si facut, numai ca pentru ca sa-mi fie creditat contul trebuia sa le trimit un numar de urmarire a coletului de la posta...am trimis numarul, mi-au confirmat acest numar, iar in ziua in care trebuia sa imi intre banii, am primit un mail prin care mi se cerea sa trimit prin Western Union unei persoane tot din Coasta de Fildes suma de 180 euro , ca sa demonstrez ca eu sunt cea care trebuia sa primeasca banii...bla, bla, bla...in momentul acela am inceput sa suspectez aceasta teapa...nu le era de ajuns rochia, mai vroiau si 180 de euro de la mine...X-( am luar legatura cu cei de la moneybookers care mi-au spus ca ei nu au trimis asa ceva (cu toate ca tepuitorii cred ca au o clona a site-ului respectiv) iar atunci am inteles ca intr-adevar am fost inselata. Intrebarea mea este: mai am vreo sansa sa imi redobandesc bunul pe care l-am trimis prin posta sau pot lua vreo masura, macar altii sa nu mai pateasca ce am patit eu?
ms#-o
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 23:33, 1 Octombrie 2012
Adresati-va Politiei Romane.
Coasta de Fildes este afiliata la Interpol si are relatii diplomatice cu tara noastra la nivel de consulat onorific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda pe internet ana-maria357 ana-maria357 Saptamana trecuta am fost tepuita de o doamna pe nume Barry Seriana din Canada care vroia sa cumpere rochia mea de mireasa ( pe tocmai.ro) cadou pentru sora ei ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in germania- conditii dubioase? mikadt mikadt Clinica medicala din Germania recruteaza, fara interviu, pe baza de CV,fara a solicita certificat de conformitate, personal medical. Site-ul clinicii nu ... (vezi toată discuția)