avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca renuntare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca renuntare

am semnat un contract de munca in 28 sept 2012, pot renunta la el pentru ca nu imi convin mai multe lucruri, si aceste lucruri s-au observat dupa ce am semnat contractul?
trebuie cu preaviz de 15 zile sau cum sa procedez
va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeamuresan , utilizator 17:00, 2 Octombrie 2012
In c.i.m. este prevazuta perioada de proba? ... daca da, atunci va puteti prevala de prevederile art.31 alin.3 C.mun., si anume: Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
e perioada de proba de cinzi zile.deci se poate renunta?
eu am fost in somaj, dar daca am semnat contractul am pierdut somajul sau nu?
ink la somaj nu am dus nici un act pentru ca numai astazi am primit contractul
mai pot ramane in somaj sau nu?
va multumesc
Ce fel de c.i.m. ati semnat? .... pe durata nedeterminata sau determinata ?
pe perioada nedeterminata
In acest caz., nu mai puteti beneficia de indemnizatia de somaj .... insa puteti sa faceti notificare de incetare a c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Alte discuții în legătură

Angajat cu perioada de proba 3 luni - vreau sa imi pun demisia, trebuie sa mai stau in preaviz? elmauss elmauss buna seara, lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa perioada de proba Sheli Sheli In cazul unui contract de munca incheiat pe perioada determinta de 1 an, dar cu perioada de proba 3 luni, ce variante are la dispozitie angajatul pentru a ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba cornelicamia cornelicamia Buna ziua, sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata dar am trecuta perioada de proba de 90 zile in cim.As vrea sa stiu ce drepturi am in ... (vezi toată discuția)