avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi salariale in invatamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi salariale in invatamant

In invatamant trecerea la o treapta superioara de salarizare este conditionata si de vechime, daca am studii superioare terminate la zi, pot considera acest lucru ca vechime si in consecinta pot solicita incadrarea intr-o treapta superioara de salarizare........ ?

Alte discuții în legătură

Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Studii medii- studii superioare obrejad obrejad Sunt intr-o situatie in care nu prea stiu ce sa fac... pana acum 18 luni am fost incadrata in functia de analist-programator cu studii superioare... postul ... (vezi toată discuția)
Promovare ada9301 ada9301 Am terminat studiile superioare de lunga durata in 2008, am fost evaluata cu \"exceptional\" la sfarsitul anilor 2008 si 2009, dar cand s-au discutat ... (vezi toată discuția)