avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendare firma

am o firma fara activitatesuspendata acum trei ani(impozitul forfetar)
cum o lichidez cu COSTURI MINIME ????
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 21:56, 1 Octombrie 2012
Intocmind in prima etapa o AGA/decizia asociatului unic de dizolvare a societatii si continuand dupa termenul legal prevazut de lege cu a 2-a etapa de radiere a societatii.
Trebuie, de asemenea, sa stiti ca pentru dizolvarea fara lichidare, este necesar pentru aceste etape sa prezentati un certificat fiscal din care sa reiasa faptul ca nu aveti datorii fiscale si sa depuneti un bilant de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl ContSters182367 ContSters182367 Poate ma ajutati cu un sfat va rog. Am o societate comerciala, unic asociat, nu am activitate, neplatitor de tva, nu am suspendat-o. Inca tin contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Costuri onrc privind suspendarea sau dizolvarea firmei! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT :-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata lucia popp lucia popp -un srl cu asociat unic, infiintat in martie 2007 si dizolvat in noiembrie 2007 , in baza art 235/Legea nr 31/1990 republ, cu activitate 0 de la inceput pana ... (vezi toată discuția)