avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dividende sif oltenia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dividende sif oltenia

Buna ziua!

As dori sa stiu de unde anume pot lua valoarea pe fiecare an a dividendelor SIF Oltenia.Aceasta a apartinut tatalui meu.
Am trimis mai multe emailuri catre SIF OLtenia dar acestia in dau suma totala pe o perioada cumulata.Practic nu cunosc cat s-a platit anual.
Eu trebuie sa fac o tranzactie intr-un partaj si imi trebuie sa cunosc valoarea atat a dividendelor ce trebuiesc incasate cat si valoarea actiunii.

Valoarea actiunii o stiu dar reprezentantii SIF tot tergiverseaza a-mi trimite valoarea pe fiecare an.

Unde as putea sa verific se suma pe dividende a incasat anual un actionar pt o 1000 de actiuni(CERTIFICAT) in perioada 2000-2011.?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 14:57, 2 Octombrie 2012
[ link extern ]

Vedeti ca valoarea dividendelor este bruta, deci trebuie scazut impozitul.

Situatia platilor si sumelor ramase neachitate o are numai SIF, dar avand totalul si tabelul desfasurator de la BVB (aplicand corectia de impozit) puteti sa va luati informatia necesara.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
elga50, moderator
Mulrumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe actiuni la bvb lemia50 lemia50 Buna seara.Am urmatoarele intrebari. Am un certificat de investitor (din acelea date dupa 1990 la toata lumea) depus la in SIF.Acum vreau sa-l vand la BVB si ... (vezi toată discuția)
Sif oltenia scorpio1963 scorpio1963 Am mostenit de la bunica mea un nr. de actiuni la sif oltenia , cand am vrut sa incasez sumele cuvenite si neincasate de catre aceasta din dividende in anii ... (vezi toată discuția)
Care sunt diferentele intre pf si pj la investitiile pe pietele de capital ? Andrei Bledea Andrei Bledea Buna ziua. As dori sa va intreb care este diferenta pe parte investitionala, vorbim punctual de BVB, intre a investi ca persoana fizica sau ca persoana ... (vezi toată discuția)