avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie sarcina si lauzie

Buna ziua. avem o situatie mai delicata. unitatea noastra deruleaza un proiect cu fonduri nerambursabile. banii nu ne-au venit la timp, astfel ca am fost nevoiti sa platim salarii mai multe luni intr-o singura luna ca sa putem ajunge la zi. Acum una dintre angajate pe acest proiect a intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 04 iulie 2012 si i s-a dat suspendare a activitatii pe proiect incepand cu aceeasi data fiind inlocuita cu o alta persoana. Ea mi-a adus acum certificatele de concediu medical ( la data de 26 septembrie 2012) pentru lunile iulie si august 2012 si solicita indemnizatie lauzie. asta este marea problema pentru ca din fondurile proiectului indemnizatia nu poate fi platita, fondurile acestuia avand o destinatie prestabilita, plus ca ar trebui facute declaratii rectificative, avand in vedere ca noi am transmis D112 cand am primit si platit salariile. va rog sa ma ajutati. multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi prenatal si postnatal milucaboldan milucaboldan Buna ziua, Pe scurt voi mentiona problema mea. Sunt la a 3-a nastere, cu al treilea trebuia sa ma intorc la munca in data de 24 iulie 2014, deoarece aveam ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in situatia in care tatal solicita ccc gabidgabid gabidgabid Buna ziua! Am rugamintea, in masura in care este posibil, sa ma lamuriti si pe mine cu ceva informatii cu privire la urmatoarea situatie : Sotia mea este ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si postnatal goean goean BUNA ZIUA As dori sa intru in concediul prenatal de la 1 noiembrie. Eu trebuie sa nasc in luna decembrie.De cate zile beneficiez si cand se poate acorda? ... (vezi toată discuția)