avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... HG nr. 950/2012 - ajutor alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

HG nr. 950/2012 - ajutor alimente

Buna ziua

in cazul in care o persoana are handicap accentuat si pensie sub 400 ron poate beneficia de alimente de la U.E pe cele doua cupoane ?[ adica sa ridice alimentele de doua ori ]

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: popem , utilizator 18:12, 2 Octombrie 2012
Am pus aceasta intrebare deoarece hotararea de guvern spune ca beneficiaza si persoanele cu handicap precum si cei ce au pensie mai mica de 400 ron , dar nu specifica daca o persoana poate benedicia de ajutor doar pe unul dintre cupoane .
Deci sa deduc ca poate beneficia si cu , cuponul de handicap precum si pe cuponul de pensie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon alimente in programul operational ajutorarea persoanelor defavorizate GeorgetaAnca GeorgetaAnca Ca toti pensionarii cu pensii sub 400 lei am primit si eu un cupon pentru alimente ca ajutor de la Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana. Din motive de ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit si cass la pensie sandita sandita Mama, a primit prima pensie. Ea a beneficiat de reducerea virstei de pensionare datorita unui handicap preexistent calitatii de angajat. Este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)