buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din comune .Am o ruda care e bonlava si are o pensie de 430 ron din ea traieste si el si sotia lui el fiind pensionat pe caz de boala sotia si ea bonlava dar nu are pensie, de la primarie nu l-au dat ajutoarele care au venit pe motiv ca au acea pensie si depasesc de 400 ron adica acesti bani s-au impartit pe din doua intrbarea mea e de ce la ceilalti pensionari nu se calculeaza pensiile amandoua cumulat depasesc 800-900 ron si totus beneficiaza de aceste ajutoare ,multumesc ce se poate face ?
Beneficiaza doar pensionarii cu pensii sub 400 de lei. Nici un pensionar cu pensia peste acest prag nu beneficiaza de acest ajutor cu exceptia persoanelor cu handicap care primesc indiferent de venit.
Oricum acest este ultimul an cand se distribuie aceste alimente.
acest lucru il stiu si eu dar ruda mea e cu un handicap adica are patru degete amputate de la ambele picioare si vorbesc de sotie care nu realizeaza nici un venit si pentru ei aceste alimente contau de si de la primarie se stie ca nu au alt ajutor pentru ca nu au copii .