avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor in alimente de la Uniunea Europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor in alimente de la Uniunea Europeana

Buna seara,as avea rugamintea sa ma lamuriti cu o problema:soacra mea are o pensie de 390 de lei si o pensie dupa sotul ei decedat de 90 de lei,in acest caz este indreptatita sa primeasca acel ajutor in alimente de la UE sau nu?Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: marianviorel , utilizator 20:09, 26 Noiembrie 2013
Parerea mea depaseste limita de 400 lei deci nu oricum puteti sa verificati dca se gasest pe listele cu persoane beneficiare ale primariei de domiciliu
1. Beneficiarii ajutoarelor alimentare din partea Uniunii Europene sunt:
- Pensionarii cu pensii cumulate până la 400 lei/lună;
- Adulţii şi copiii cu handicap grav, neinstituţionalizaţi
- Luptătorii în revoluție și urmașii eroilor martiri
- ªomerii
- Familiile şi persoanele singure cu venit minim garantat

2. Cititi si pe:
[ link extern ]
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare alimentare -ue/primarie mymymymy mymymymy Buna ziua, mama mea este pensionara,este beneficiara a unei legii speciale-Urmas erou/al rev din dec.1989. Poate benificia de ajutoarele alimentare-UE (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare jole jole in legatura cu difuzarea ajutoarelor alimentare UE,stiu ca este un barem pentru a primi aceste ajutoare,pa langa cateva categorii de persoane care pot ... (vezi toată discuția)
Bilete de tren conform legii 341 cristianazavoiu@yahoo.com cristianazavoiu@yahoo.com eu sunt sora decedatului din timpul revolutiei si conform legii 341, fiicei si sotiei decedatului li s-au dat bilete de calatorie pe tren gratuite si as dori ... (vezi toată discuția)