avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... copii acte imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

copii acte imprumut

Buna ziua , as dori sa stiu daca exista vreo lege care spune ca institutia creditoare este obligata , la cererea debitorului , sa inmaneze acestuia copii xerox dupa actele facute la momentul imprumutului. Am nevoie de aceste acte pt a le prezenta unui avocat ,iar institutia refuza sa elibereze . Pe ale mele nu le mai gasesc din pacate.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Andrea85 Andrea85 Ce parere aveti de urmatoarea situatie: societate de leasing solicita executorului declansarea procedurii de executare silita, in baza contractului de leasing. ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca BengaRaul BengaRaul ce se poate intampla daca societatea la care lucrez acum ,foloseste act aditional la contract individual de munca care: eu unul nu l-am semnat ba mai mult nu ... (vezi toată discuția)