avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor

Buna ziua

in urma cu 5 ani am luat un credit pt firma fara garantii , intr-e timp firma a dat faliment iar banca a bagat la plata bo avalizate atat de mine cat si de asociatul meu , banca mi-a trimis o scrisoare in care imi arata ca au pus 'sechestru' pe un apartament pe care eu l-am cumparat de la bunica mea , dar care are clauza de habitatie viagera .Cand a aflat bunica mea mi-a spus ca vrea sa anuleze contractul .
Se poate anula contractul?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:17, 2 Octombrie 2012
Fiind contract translativ de proprietate, bunica nu are motive si sanse sa anuleze contractul.Partea "buna" ar fi ca nu poate fi vandut la licitatie in urma executarii silite asa de usor, cat traieste bunica.Noul cumparator ar trebui sa accepte si acel drept al bunicii....
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Bo in alb, fara protest BogdanIac BogdanIac Buna ziua, in 2007 am semnat, impreuna cu sotia, cate un BO avalizat in alb, fara protest, pentru un credit luat pe firma. In 2009 firma a intrat in ... (vezi toată discuția)
Se poate executa apartament cu drept de habitat viager? victor0987 victor0987 In urma cu cativa ani mama vitrega mi-a vandut apartamentul ei pastrandu-si dreptul de habitatie viagera pana la sfarsitul vietii, in acte se specifica ca acum ... (vezi toată discuția)