avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atribuirea terenului pe legea 18/1991 si 85/1992
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atribuirea terenului pe legea 18/1991 si 85/1992

am cumparat o casa le la afi in rate pe legea 85/92 si din contract reiese ca voi fi pus in propietate pe terenul aferent in suprafata de 84 mp pe legea 18/91 art.36 ali 2-6 si leg 85/92 art.10.
Intrebarea mea este daca voi fi pus in propietate pe terenul curti in suprafata de 192mp,precizez ca sa facut cadastru&intabulare la casa si parcela de 277mp

Alte discuții în legătură

Atribuirea terenului aferent + cota indiviza leg.85/92 Dsovidiu Dsovidiu Buna dimineata am o nelamurire. am un contract de vanzare cumparare intre A.F.I si mama mea,problema care ma intereseaza este urmatoarea,in contract se ... (vezi toată discuția)
Dreptul la propietate a_gmona a_gmona In 1979, tatal meu a vandut o casa la tara impreuna cu 250mp. Toata curtea avea 1250mp. Ma intereseaza daca Primaria putea sa-l puna in posesie pe noul ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)