avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil in spania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil in spania

Buna ziua. Spania, copilul meu are dreptul la alocatie de stat? Si daca da, care este valoarea acesteia? Multumesc, si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:44, 2 Octombrie 2012
De ce nu intrebati la institutiile din Spania daca ii pot plati alocatie de stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular e411-alocatia europeana ema0503 ema0503 Poate sa-mi raspunda cineva mai aplicat la nelamuririle mele vis-a-vis de acest subiect? Nu inteleg care sunt drepturile unui copil roman nascut in Spania,in ... (vezi toată discuția)
Alocatie comunitara negru daniel negru daniel buna am urmatorul caz : mama romanca, tatal spaniol si 2 copii nascuti in spania , locuiesc cu toti in spania intrebare , pot beneficia copii de alocatie ... (vezi toată discuția)
Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)