avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... conditii inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

conditii inm

buna ziua,
urmaresc activitatea de pe acest forum de ceva timp si, ca si voi, intentionez sa dau la inm in 2013. Anii au trecut de cand am terminat eu facultatea , si nu prea mai am multe cunostiinte si informatii in domeniu. Mi s-a zis ceva despre niste conditii noi pt admiterea la inm cum ar fi o limba straina, ma intreb daca e adevarat...
Dar intrebarea care ma intereseaza e urmatoarea : masterul (sa ai cursuri de master absolvite) va fi cumva obligatoriu pt inscrierea la adm la inm ? mentionez ca am terminat in 2004, cand masterul nu era obligatoriu si nu l-am urmat, din diferite motive.
orice raspuns e binevenit pt a ma "lumina".
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:24, 2 Octombrie 2012
Sper sa va fie de ajutor:
Hotararea 279 din 5 aprilie 2012 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură(M.Of.258/2012) si desfasurarea concursului din 28.06.2012-10.10.2012 :

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/art...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire inm teo12 teo12 Avand in vedere multitudinea de modificari , despre care tot se vorbeste, ale examenului de adm. la Inm din 2012, am si eu o nelamurire: Masterul (sa ai ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)