avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Nelamurire INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Nelamurire INM

Avand in vedere multitudinea de modificari , despre care tot se vorbeste, ale examenului de adm. la Inm din 2012, am si eu o nelamurire:
Masterul (sa ai cursuri de master absolvite) va fi cumva obligatoriu pentru inscrierea
la adm Inm?
Orice raspuns e binevenit pentru a ma "lumina".
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters217662 , utilizator 10:53, 20 Septembrie 2011
De unde ai mai scos-o si p`asta cu masterul? Ca eu nu am mai auzit....
Conditiile de participare la INM 2012 vor fi cam aceleasi. Au fost niste propuneri de modificare ceva de genul sa se dea si o limba straina si chestii de genul asta. Dar modificari de substanta nu se pot face cu cateva zile inainte de concurs.
Daca pana acum nu s-a hotarat ceva concret, daca nu a fost data nicio decizie a CSM-ului pana acum ......nu va fi nimic nou pentru toamna 2012.
Asa ca, linisteste-te:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inm andi21 andi21 buna ziua, urmaresc activitatea de pe acest forum de ceva timp si, ca si voi, intentionez sa dau la inm in 2013. Anii au trecut de cand am terminat eu ... (vezi toată discuția)
Limba straina,admitere inm?! dmdc dmdc Buna ziua! Am auzit zvonuri conform carora ,la examenul din 2012 pentru admitere INM,vor fi modificari majore:introducere examen limba straina.. Va rog,imi ... (vezi toată discuția)
Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)