avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Întrebare cu aspect juridic despre denumirea ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Întrebare cu aspect juridic despre denumirea rezervatã

Vreau sa deschid firma, am rezervat numele (Proiect Educativo) . Am achizitionat si domeniu web www.educativo.ro . Intre timp am identificat ca exista marca inregistrata o Educativa Group cu domeniu de site www.educativa.ro . Avand in vedere ca mi s-a aprobat numele Proiect Educativo, ar trebui sa adaptez intocmai cu aceasta denumire si domeniul web, pentru a fi totul ok dpdv. legal,sau pot sa utilizez pentru public aceasta denumire www.educativo.ro ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lorand95 , utilizator 12:48, 11 Octombrie 2012
Nu, ar fi bine in primul rand sa vedeti pe ce domenii au ceilalti marca inregistrata, sa nu intrati in conflict cu ei, ca din punctul meu de vedere altfel sunt aproape identice!
adapteaza si domeniul webb exact ca denumirea rezervata ,conflict nu ar exista dar pentru viitor este mult mai bine pentru tine
depinde si pe ce clase NISA este inregistrata marca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trademarkuri diferite pe aceleasi cuvinte Stadva Stadva De curand am achizitionat domeniul gettingdown.co.uk .Am verificat existenta trademarkului , in UK , pe expresia [i]getting down [/i] si nu am gasit . Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala. folosirea marcii inregistrate pe un sait. dorusurf dorusurf Buna ziua Am si eu o intrebare. Sunt detinatorul unui marci inregistrate la OSIM cu clasele 35,36,38,42. Problema este urmatoarea: De ceva vreme am luat la ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea aceleaºii mãrci pentru alt domeniu nisa 4danny 4danny Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca aferenta unei firme de programare. Problema este ca, dintr-o coincidenta de nume, exista deja o marca cu exact ... (vezi toată discuția)