avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... foto martor !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

foto martor !

In cursul zilei de maine am infatisare ,ca si reclamant, intr-un proces de contestare Pr. verbal de constatare a contraventiei. Ma intereseaza ,(si va rog sa-mi dati o lamurire) , daca ID-ul mentionat in foto-proba remisa de pol.rutiera ,trebuie sa fie acelasi cu ID-ul agentului constator si mentionat in atestatele,remise instantei,tot de pol.rutiera! Un alt punct-Ce presupune termenul-ACEL.- urmat de 4 cifre si care apare in coltul dreapta jos al probei foto!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare amenda radar Popesku Popesku Buna ziua . azi am fost prins de radar , nu cu mult dar asta e. PV a fost completat de un agent , iar viteza a fost constatata de un alt agent care era pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cj10srs cj10srs Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)
Radar mobil - plangere contraventionala bogdanfloriniasi bogdanfloriniasi are voie cel ce semneaza ca agent constatator sa conduca mcv-ul . Este vorba de un radar mobil care m-a ars la intrarea in localitate . Eu am vazut agentul din ... (vezi toată discuția)