avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere major aflat in studii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere major aflat in studii

Problema mea este urmatoarea: Sunt major iar pana in prezent am primit o pensie de intretinere de la tatal meu. In hotararea judecatoareasca a fost precizat faptul ca sunt indreptatit sa primesc pensia de intretinere pana la varsta de 25 de ani cu conditia de a urma cursurile universitare. Eu am terminat liceul in vara aceasta, iar de ieri am inceput cursurile universitare. Intrebarea este: Cum dovedesc faptul ca inca urmez cursuri universitare sau cum trebuie sa procedez pentru a evita sistarea pensiei de intretinere ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:35, 2 Octombrie 2012
Mergi cu adeverinta de la facultate la serviciul tatalui si asa vei dovedi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot primi pensie alimentara daca am intrerupt un an studile? mario.m mario.m Pot sa mai primesc pensie alimentara daca am intrerupt un an studile(dintre clasa aXII-a si facultate)? Deci dupa terminarea clasei a 12(2009) nu m-am inscris ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa majorat Katyca Katyca Buna ziua, Parintii mei sunt divortati. Eu, respectiv mama mea, am primit pensie alimentara conform hotararii judecatoresti. De curand am implinit 18 ani, ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)