avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

asi dori sa va pun si eu o intrebare.acum cateva zile in urma m-am intalnit cu fosta mea sotie si neam certat...am lovit o de cateva ori cu plama iar pe urma am iesit afara pe usa si ea a inchis usa dupa mine si eu atunci am dat cu pumnii in usa si sa indoit fiind de tabla...azi dimineata m-a sunat proprietara si mi-a zis ca ma da la politie daca nu platesc usa care e in valoare de 650 de roni...intrebarea mea este ma poate inchide pt asta sau platesc amenda penala...mentionez ca fosta mea sotie nu a depus plangere impotriva mea si nu a fost nici la medicul legist...care este procedura in cazul de distrugere? mentionez faptul ca i-am zis doamnei ca platesc usa dar acuma nu am banii..
Cel mai recent răspuns: big28 , utilizator 08:56, 4 Octombrie 2012
La inchisoare nu cred ca veti ajunge dar mai bine rezolvati amiabil decat sa va depuna plangere la politie.
Se va vedea apoi de politie ca a existat aceasta fapta...si nu e bine daca veti mai face cine stie ce alta fapta penala...
Poate ar fi mai simplu si corect sa platiti usa,astfel evitati toate problemele.
problema e ca eu vreau sa platesc usa numai ca nu dispun de bani momentan...
este posibil sa ma acuze si de violare de domiciliu proprietara casei? am uitat sa mentionez ca nu e casa fostei sotii sta in chirie
Este foarte posibil, dacă aţi pătruns în casă fără a fi invitat.
Dar spuneaţi iniţial că v-aţi întâlnit cu fosta soţie, şi nu că v-aţi fi dus acasă la aceasta.

Alte discuții în legătură

Patrundere in locuinta cristinutza31 cristinutza31 Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau sechestrare de persoane si privare de libertate silviomarinescu1988 silviomarinescu1988 am fost invitat in curtea unei case de catre proprietari. un domiciliat care imi datora bani a tinut de poarta si a sunat la 112. ulterior a venit politia si ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii vargadm vargadm Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam ... (vezi toată discuția)