Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam acolo de 2 ani! Aveam si ajutor/am ajuns toti 3 la politie si ne-au facut dosar ! Ce putem face? Va rog ajutati-ma! Spuneau ca putem fi inchis 2 luni!
Am posibilitatea sa o conving sa retraga plingerea? Am intrat cu masina in curte in timp ce ea era de fata si nu a spus nimic. Dupa acea a chemat politia si a inchis poarta sa nu putem iesi. Totul a facuto din razbunare sa nu ma mut dar am tras cu mine si alti cine nu au fost de vina doar i-am rugat sa ma ajute! Ce pot face?
Ca am intrat in curte cu chei furate si fara permisiunea ei-in timp ce statea linga noi si nu spunea nimic doar facea poze in timp ce imi puneam lucrurile in masina(cea ce erau doar ale mele)nimic nu am scos din casa din lucrurile ei!
Si nici nu am putut scote tot din lucrurile mele ca intre timp a ajuns politia! Si i-am adus intro situatie proasta si pe cei cara ma ajutau! Pot sa-si piarda slujba!