avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragerea plangerii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragerea plangerii

Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam acolo de 2 ani! Aveam si ajutor/am ajuns toti 3 la politie si ne-au facut dosar ! Ce putem face? Va rog ajutati-ma! Spuneau ca putem fi inchis 2 luni!
Cel mai recent răspuns: vargadm , utilizator 07:06, 14 Noiembrie 2016
Va aparati in sensul in care ati precizat si sperati la o solutie de neurmarire.
Am posibilitatea sa o conving sa retraga plingerea? Am intrat cu masina in curte in timp ce ea era de fata si nu a spus nimic. Dupa acea a chemat politia si a inchis poarta sa nu putem iesi. Totul a facuto din razbunare sa nu ma mut dar am tras cu mine si alti cine nu au fost de vina doar i-am rugat sa ma ajute! Ce pot face?
De ce va acuza in concret, ca ati patruns fara drept in locuinta sau ca ati patruns si ati furat ceva?
Ca am intrat in curte cu chei furate si fara permisiunea ei-in timp ce statea linga noi si nu spunea nimic doar facea poze in timp ce imi puneam lucrurile in masina(cea ce erau doar ale mele)nimic nu am scos din casa din lucrurile ei!
Si nici nu am putut scote tot din lucrurile mele ca intre timp a ajuns politia! Si i-am adus intro situatie proasta si pe cei cara ma ajutau! Pot sa-si piarda slujba!

Alte discuții în legătură

Patrundere in locuinta cristinutza31 cristinutza31 Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)