avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragerea plangerii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragerea plangerii

Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam acolo de 2 ani! Aveam si ajutor/am ajuns toti 3 la politie si ne-au facut dosar ! Ce putem face? Va rog ajutati-ma! Spuneau ca putem fi inchis 2 luni!
Cel mai recent răspuns: vargadm , utilizator 07:06, 14 Noiembrie 2016
Va multumesc pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrundere in locuinta cristinutza31 cristinutza31 Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)