Lucrez la o firma de paza de la 1 mai 2008,,cu C.I.M. La mijlocul lunii iunie i-am rugat pe cei din conducere sa-mi dea o copie dupa CIM.Inafara adeverintei de salariat care-mi trebuia la medic,NU am primit nimic nici pana azi !Toate telefoanele firmei sunt directionate catre un fax si nu am reusit sa mai vorbesc cu nimeni din conducerea de la firma(P.Neamt-eu avand sucursala in Roman).Cei din Roman sunt indiferenti la solicitarile mele,ba chiar ma trimit la P.Neamt sa le iau singur....150.000 lei ca sa iau cateva file...
Am trimis o scrisoare recomandata la firma, cu repetarea solicitarii dar, de aceasta data i-am rugat sa-mi trimita si copia actului aditional privind cresterea de salariu de la 1 ian.2009...
-Sfatuiti-ma ce sa mai fac ,cronologic,pentru ca mi se incalca multe din drepturile ce ar trebui sa-mi revina prin codul muncii(plata orelor suplimentare,dreptul la repausul saptamanal-8 zile libere in 8 luni(?!),concediul de odihna ce-mi revenea pe anul trecut,etc.)
Incep sa cred ca voi deveni sclav in propria tara si ca va trebui sa muncesc pana pic si mor........(s-au mai vazut cazuri) ,dar eu mai sper ca exista dreptate pe lumea asta!
Adresati-va cu o plangere la ITM-ul de care apartineti, plangere in care solicitati si efectuarea unui control cu privire la toate datele care va intereseaza.
cererile dumneavoastra au numar de inregistrare de la sucursala unde lucrati?
orele dumneavostra suplimenatre sunt evidentiate intr-un pontaj?
raspunsul pozitiv la aceste intrebari va ajuta enorm de mult in fata itm-ului.
CIM se incheie in 3 exemplare: unl pentru ITM, unul pentru angajator si unul pentru angajat.
In mod normal, este obligatia angajatorului sa va inmaneze un CIM inregistrat la ITM.
Daca nu gasiti intelegere la angajator, aveti posibilitatea sa va adresati ITM-ului. Este indicat sa depuneti aceea sesizare la ITM si sa aveti si dumneavoastra un exemplar pentru a primi numar de inregistrare sau sa o expediati prin posta cu confirmare de primire. In urma unei sesizari, ITM-ul este obligat sa va raspunda in termen de 30 de zile.
Nu este obligatoriu incheierea c.i.m. in 3 exemplare, intrucat ITM-ul nu este parte in contract.
In Ordinul nr. 64 din 28 februarie 2003 pentru aprobarea modelului-cadru al contractului individual de munca este prevazut ca c.i.m. se incheie in 2 exemplare, cate unul pentru fiecare parte.