avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prestari servicii it
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prestari servicii it

Pentru ca o persoana juridica sa presteze servicii it(reparatii mentenanta instalari etc) unei alte persoane juridice, este obligata sa aiba angajati atestati in domeniu? Daca da, ce atestari sunt luate in considerare si unde sunt prevazute acestea?

Alte discuții în legătură

Externalizare servicii it la o institutie publica diamandi99 diamandi99 Va rog sa imi spuneti daca este legal ca la o institutie publica sa se externalizeze prestarea serviciilor IT? Mentionez ca la respectiva institutie publica ... (vezi toată discuția)
Srl , pfa , af sau ii , care ar fi mai avantajoasa pentru mine ? akmalex akmalex Buna ziua , sunt angajat cu norma intreaga la o societate si nu intentionez sa renunt la job . Insa , ocazional ( poate de doua -patru ori pe saptamana ) ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul sa-ti interzica prestarea serviciilor in timpul liber just_me_cris just_me_cris Buna ziua, eu am o firma proprie de la care am demisionat pentru a ma angaja la o alta firma. Angajatorul acestei firme ma pus sa semnez un act cu clauze de ... (vezi toată discuția)