avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate angajatorul sa-ti interzica prestarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate angajatorul sa-ti interzica prestarea serviciilor in timpul liber

Buna ziua, eu am o firma proprie de la care am demisionat pentru a ma angaja la o alta firma. Angajatorul acestei firme ma pus sa semnez un act cu clauze de neconcurenta. Mentionez ca eu pe firma mea inca prestez servicii unor firme in domeniul it, iar angajatorul mi-a interzis sa mai fac acest lucru chiar si in timpul liber. Eu pentru serviiciile prestate in timpul liber emit factura si chitanta.
Eu fac si mentenanta la pagini web lucru care mi se interzice si dupa incetarea contractului de munca. Eu nu voi putea lucra in domeniul it(mentenanta pagini web,creare pagini web, si service calculatoare) nici dupa ce imi voi da demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 17 Noiembrie 2016
Ati semnat act cu clauze de neconcurenta ?

Daca da, ce prevede acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze malice malice Poate o firma sa-mi interzica dreptul de a profesa dupa programul de lucru si in timpul liber pe durata CIM ,in acelasi domeniu in care sunt angajat la firma ... (vezi toată discuția)
Poate o persoana care este angajata la o firma sa detina si propria sa firma ? dani301 dani301 Sunt angajat la o firma privata si as dori sa imi deschid o firma de instalatii. Le pot face pe amandoua simultan sau trebuie sa imi dau demisia de la firma ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate iolandaroca iolandaroca Am un prieten care sa afla intr-o situatie mai mult decat delicata: Dupa ce a lucrat 5 anu intr-o firma mica s-a decis sa isi faca propria firma si a tracut ... (vezi toată discuția)