avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL , PFA , AF sau II , care ar fi mai avantajoasa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL , PFA , AF sau II , care ar fi mai avantajoasa pentru mine ?

Buna ziua , sunt angajat cu norma intreaga la o societate si nu intentionez sa renunt la job . Insa , ocazional ( poate de doua -patru ori pe saptamana ) prestez servicii de reparatii calculatoare pe partea de soft , instalari sisteme de operare , programe diverse , etc. Intrucat nu doresc sa am probleme cu legea , as vrea sa ma autorizez legal si nu stiu care forma ar fi mai avantajoasa pentru mine , respectiv taxe si alte cheltuieli sa fie mai mici . Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
akmalex, utilizator
Cel mai recent răspuns: akmalex , utilizator 11:51, 7 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideea este sa nu intrati in concurenta ( acelasi domeniu ) de activitate cu firma la care lucrati
PFA ar fi indicat pt inceput
Multumesc ! Firma la care lucrez are alt domeniu de activitate . Ce impozite si taxe ar trebui sa platesc ca PFA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat full time vreau sa deschid un srl de care sa ma ocup in timpul liber Tottitzi Tottitzi Buna ziua, Sunt angajat full-time intr-o firma de IT numita X pe pozitia de programator si doresc ca sa imi deschid o firma ( micro-SRL ) care sa ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Zilieri daniells daniells Buna ziua! Eu daca lucrez zilier in constructii mai iau cu mine si pe finu, nu am PFA, in registru de evidenta a zilierilor pe cine trec la Beneficiar ... (vezi toată discuția)