avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii nu stiam ca avocat net a devenit si site de ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

nu stiam ca avocat net a devenit si site de matrimoniale!

Am inceput de curand sa primesc pe private mesaje obscene cu continut matrimonial. Ma inspaimanta ca s-a ajuns atat de departe. Se poate face ceva pentru a stopa fenomenul ? Totusi acesta e un site juridic...
cassy
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 17:08, 4 Octombrie 2012
E vorba de spammeri, care sunt activi pe multe forumuri de pe internet.
Scrieti administratorului site-ului pe mesaj privat
Nu sunteti prima utilizatoare care denunta astfel de situatii
Au fost multe utilizatoare care o perioada s-au confruntat cu astfel de situatii neplacute,stanjenitoare si stressante pentru indepartarea si stoparea carora au desfasurat numeroase metode,demersuri
Sesizati prin mesagerie privata administratorul forumului care detine baza tehnica necesara,poate clarifica si eventual stopa aceasta practica
Daca este vorba de userul belibaby, acesta a fost banat de admin.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există reglementări legale în privința urmăririi mesajelor utilizatorilor unui site? ctina123 ctina123 Buna ziua In cadrul unui site educational (utilizat 85% de catre copii) este legala folosirea programelor de urmarire a mesajelor scrise de catre acestia? ... (vezi toată discuția)
Cum reusim sa ne stergem userul si profilul de pe un forum daca am fost banat? ioana_p ioana_p Buna ziua, de 7 ani activez pe un forum despre copii. In urma cu cateva zile mi s-a blocat accesul din cauza ca am postat un link catre un magazin, in ... (vezi toată discuția)
Un forum violeaza secretul corespondentei private a utilizatorilor sai klehus klehus Unul dintre cele mai mari forumuri (ca numar de utilizatori) din Romania are acces la mesajele private pe care le schimba utilizatorii intre ei. La sesizarea ... (vezi toată discuția)