avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie
Discuție deschisă în Executare silită

somatie

buna ziua,
sotul meu are un credit de nevoie personale la cetele de un an de zile nu am mai platit nici o rata, acum ne-a venit acasa o somatie de la birou executor judecatoresc precum ca avem de plata 8500 cu tot cu cheltuielile de judecata. Mentionez ca eu si sotul meu nu avem nici un venit, stam cu chirie si nu avem nici un bun pe numele nostru, sotul meu este plecat din tara de 2 luni. Va rog sa imi spune-ti ce ni se poate intampla in situatia asta, somatia vine pe adresa soacrei mele care are un apartament si o masina, dar nu este girant la credit , ei i se poate intampla ceva?
si o ultima intrebare . in somatie mi se cere sa se prezinte sotul meu la birou de executor judecatoresc ce ar trebui sa fac sa ma duc eu in locul lui?
multumesc anticipat si astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: amonadraghici , utilizator 08:25, 4 Octombrie 2012
pentru datorie vor raspunde numai giranti/fidejusorii/coplatitorii
daca soacra dvs nu a semnat contractul de imprumut ca si girant nu i se poate intampla nimic
luati legatura cu executorul si declarati ca sotul nu este in tara
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit mirela261 mirela261 Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)