avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE AS DORI SA PLEC DIN FIRMA FARA PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE AS DORI SA PLEC DIN FIRMA FARA PREAVIZ

Ma numesc Mihaela si as dori sa stiu cum pot sa fac o cerere de demisie la zi pentru ca nu mai vreau sa lucrez la aceasta firma comerciala .Am gasit in alta parte si as vrea sa plec,cum pot proceda.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 3 Octombrie 2012
Demisie la zi nu exista ... fie solicitati incetarea c.i.m. prin demisie care poate fi cu sau fara preaviz , fie solicitati incetarea c.i.m. cu acoprdul partilor.
Trebuie sa specific din ce cauza plec de la firma?
Nu trebuie specificat in cererea de incetare a c.i.m. motivul plecarii dvs ...
Dupa plecarea mea din aceasta firma pot face sesizare la ITM ca in cele 2 luni(iulie si august) nu mi-au dat salariul si mi-au facut oprire pentru lipsa marfa din gestiune.Eu momentan fiind transferata la un alt magazin din aceasta firma dar cu o alta denumire,cum pot proceda?
Da, puteti face sesizare la ITM pentru neplata salariului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie as dori sa plec din firma fara preaviz mihaela34dav mihaela34dav Ma numesc Mihaela si as dori sa stiu cum pot sa fac o cerere de demisie la zi pentru ca nu mai vreau sa lucrez la aceasta firma comerciala .Am gasit in alta ... (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca - vechime in munca Qwerty2010 Qwerty2010 Sunt angajat la o firma din iulie 2008, acesta fiind primul meu job. Nu mi-au facut carte de munca, doar am semnat un contract individual de munca. ... (vezi toată discuția)