avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Act infiintare birou de mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Act infiintare birou de mediere

Va rog spuneti-mi si mie cine elibereaza actul de infiintare a biroului de mediere?
Ce documente sunt necesare?
Am vazut ca acest act este necesar in vederea obtinerii avizarii formei de exercitare.
Cel mai recent răspuns: iuliabogdan , utilizator 14:17, 3 Octombrie 2012
Banuiesc ca ati urmat si cursurile de formare mediatori. Intrati pe site-ul Consiliului de Mediere si acolo veti gasi toate explicatiile cu privire la aceasta problema.
Acolo doar solicita acest document fara sa dea vreo explicatie referitor la modul de obtinere sau institutia care il elibereaza
Imi pare rau ca nu ati citit cu atentie ceea ce este scris sau poate nu ati avut rabdare sa identificati locul din site unde este mentionat. Exact Consiliul de Mediere il elibereaza daca aveti toate conditiile cerute de lege indeplinite!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila mediator Ramona24 Ramona24 Buna ziua, pe stampila nu se trece si cif-ul aferent biroului de mediator? multumesc (vezi toată discuția)
Neclaritati acte pentru autorizatia de functionare ca mediator florenta_22 florenta_22 Inteleg ca procedura de autorizare ca mediator este urmatoarea:te autorizezi la Consiliul de Mediere si apoi te duci la Finante.Referitor la actele necesare a ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)