avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... stopare penalitati ANAF
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

stopare penalitati ANAF

Buna ziua,

Intentionez sa achit datoriile la ANAF pentru PFA in limita posibilitatilor mele financiare, insa penalitatile foarte mari ma sugruma.
Ce variante am pentru a stopa aceste penalitati (in afara de plata debitului pe care nu am posibiliate sa-l platesc integral)?
Intrarea PFA in procedura simplificata de insolventa are ca si consecinta si stoparea penalitatilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:30, 8 Octombrie 2012
insolventa poate stopa doar penalizarile viitoare si nu cele deja aplicate.
puteti plati debitul principal ceea ce va duce - intr-un final - la stoparea penalizarilor. dar suma deja adunata va trebui si ea achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa pfa Ana Popescu Ana Popescu Buna ziua, se poate cere direct intrarea unui PFA in procedura simplificata a insolventei respectiv in faliment daca aceasta detine datorii mari la ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere LLUngA LLUngA Din decembrie 2011 si pana in ianuarie 2013, nu am achitat nimic la intretinere, din cauza problemelor financiare din familie. S-a adunat o suma ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari raluctza raluctza Buna ziua.Am o intrebare,la asociatie de proprietari,ce este prioritar sa se achite?ceea condum adica intretinerea mea(apa,caldura,femeie de servici etc),sau ... (vezi toată discuția)