avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei pentru limita de varsta

Buna ziua.
In data de 2008 am primit Sentinta Civila prin care Casa de Pensii Bucuresti trebuia sa-mi recalculeze pensia pentru limita de varsta, retroactiv, incepand cu data de 01.12.2005.
De abia incepand cu data 07.01.2009 am inceput sa primesc pensia recalculata (marita).
Intrebarea mea ar fi :
Conform Sentintei judecatoresti pe care am primit-o nu ar fi trebui sa primesc diferenta obtinuta in urma recalcularii pensiei si retroactiv ( adica si pentru cei 3 ani dinainte de primirea pensiei recalculate, respectiv pentru anii :2006,2007,2008)?
Eu am depus o cerere la Casa de pensii in data de 15.06.2009, dar mi s-a raspuns ca Sentinta Civila a fost pusa in aplicare prin decizia din 07.01.2009..
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce as putea sa fac in continuare...cui sa ma adresez...

Multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie expirat imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua, In 2008 mi s-a emis Sentinta Civila prin care Casa de pensii era obligata sa-mi recalculeze pensia pentru limita de varsta retroactiv, incepand ... (vezi toată discuția)
Plata acualizata a diferentelor de pensie castigate in instanta luciapopp luciapopp Buna ziua, Apelez , din nou , la ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: 1.am castigat in instanta recalcularea pensiei (pentru nevalorificarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu sporuri salariale doru1948 doru1948 Buna ziua! In data de 04.06.2008 am depus la sediul societatii comerciale unde care am lucrat o cerere prin care am solicitat o adeverinta cu sporurile ... (vezi toată discuția)