avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de mobilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de mobilitate

Buna ziua,

De curand am semnat un contract cu o noua companie. Acest contract cuprinde atat o clauza de mobilitate cat si una de neconcurenta.
Daca pentru clauza de neconcurenta lucrurile imi sunt clare in proportie de 90%, pentru cea de mobilitate nu prea.
Urmeaza sa imi desfasor activitatea la sediul clientului si la clauza de mobilitate imi este prevazuta o suma de X RON.
As dori sa imi spuneti daca aceasta suma ar trebui sa o primesc suplimentar fata de salariul net calculat din cel brut sau este inclusa in salariul brut?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
intrebare1, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozitare plata clauza neconcurenta laurentiupopovici laurentiupopovici Am semnat cu angajatorul clauza de neconcurenta in valoare de 10000 lei din care am primit 5450 lei in cont. In actul aditional nu se mentioneaza faptul ca ... (vezi toată discuția)
Sfaturi referitoare la anularea unei anexe a contractului de munca violetmist violetmist Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul cu privire la situatia prin care am trecut/trec la locul de munca si mai ales cu o anexa la contractul de munca pe care ... (vezi toată discuția)
Clauza ne-recrutare angajati ghe48 ghe48 Poate o companie X introduce in contractul de munca o clauza prin care un angajat, timp de 2 ani DUPA intreruperea contractului de munca, nu poate ... (vezi toată discuția)