avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Examinare ºi diagnosticare fãrã acord pacient
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Examinare ºi diagnosticare fãrã acord pacient

Nici un medic nu îşi declină competenţa. Toţi consideră suficient să-şi spună cu superioritate titlul: doctor...
Adică vezi că ai în faţă pe Dumnezeu tatăl... ªi aşa şi este, pentru că în două minute te-a diagnosticat. Te-a întrebat cum te cheamă şi unde locuiesti, cu cine votezi şi gata. O altă opinie medicală nu înseamnă că o înlătura pe prima, chiar dacă este contrară. Diagnosticul rămâne. ªi paguba. Victimei nu i s-a luat încă dreptul de a se plânge. Încă nu. La judecată? Indicati-mi un singur medic condamnat la detentie pentru culpă sau greşeală medicală. Sau măcar că i s-a ridicat definitiv dreptul de liberă practică. Medicii în general manifestă un dispret total fată de lege şi pacienti, ca si unitătile sanitare.
Dreptul nostru la liberă exprimare rămâne însă fără efect legislativ şi aplicabilitate.
Deocamdată a început restrângerea acestui drept prin urmărirea telefoanelor, sms-urilor şi e-mail-urilor. Putem spune deja că nu ştiam cât de liberi eram până în 1989... Măcar ăia ascultau selectiv...pe ăştia îi interesează şi chiloţăreala... dacă-i şantajabil îl punem şef...
Cel mai recent răspuns: virginia_32 , utilizator 14:04, 24 Ianuarie 2009
n-am inteles nimic din mesjul tau dar mi-a atras atentia pt. ca face parte din sistemul sanitar daca vrei vorbim pe privat sunt Virginia _32

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri deces malpraxis Marcel2017 Marcel2017 Fratele meu a decedat în anul 2015 iar eu am sesizat Colegiul medicilor pentru malpraxis, ceea ce nu s-a dovedit (din punctul lor de vedere). In paralel, ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)
Diagnostic medical proba in instanta SorinManta SorinManta Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele reale de a convinge Instanta, intr-un proces de divort, sa solicite transmiterea unui diagnostic pus ... (vezi toată discuția)