Buna ziua,vreau sa stiu de unde pot scoate o fisa fiscala pe 2011 ,in acel an am lucrat Mic.RO 8 luni si jumatate pana a intrat in insolventa,Conbera SRL cateva luni si ultima firma la care sunt si in prezent Carrfour .Imi trebuie pentru un imprumut si nu stiu de unde sa scot fisa fiscala.Astept raspunsurile cat mai curand posibil.Multumesc.
Conform art.59 din Codul fiscal si Normele de aplicare ale acestui articol(valabile si pentru anul 2011)platitorul de salarii era obligat sa pastreze fisele fiscale pe intreaga durata a angajarii si sa transmita organului fiscal competent(unde angajatorul este inregistrat in evidenta fiscala)si angajatului cate o copie pentru fiecare an,pana la finele lunii februarie a anului curent,pentru anul expirat.In mod normal trebuia sa primiti cate o fisa fiscala de la fiecare angajator,la incetarea raporturilor in baza carora s-au obtinut venituri din salarii.Chiar daca una din firme a intrat in insolventa si nu este lichidata,solicitati o copie a fisei fiscale.La fel si la celelalte firme.Daca nu puteti obtine fisa fiscala de la firma in insolventa,incercati la Administratia fiscala de care aceasta a apartinut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fisa fiscala
Stefan Banica
Buna ziua.
Sotia mea este angajata la stat insa in luna decembrie 2010 a lucrat intr-o farmacie privata cu contract de colaborare doar in aceasta luna.
Ce ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
asadar27
Buna ziua,
Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)