m-am tot intrebat daca nu exista ceva in CPP sa fie tras la raspundere un procuror prea plin de zel si care a facut mai multe greseli in urmarirea penala am sa va enumar cateva din ele. Cum se poate ca un complice sa devina martor in fapta pe care a savarsit-o Complicele (martor ) despagubeste victima, Expertiza medico-legala falsa Inculpatul nu ia parte la reconstituire ,Victima depune acte false la dosar Incadrarea juridica tentativa de omor calificat ,in timp de 3ani cat s-a judecat dosarul inculpatul nu a facut o zi de arest si mai sant dar nu am dosarul in fata multumesc
orice eroare poate fi indreptata fie in cursul UP prin depunerea de memorii in care aratati cele mentionate de catre dvs, fie in cursul procesului.
daca erorile aratae de catre dvs sunt greave si sunt e natura sa aduca indoiala asupra vinovatiei incupatului, atunci se va pronunta o achitare.
in caz de condamnare, inseamna ca nu ati avut dreptate si procurorul nu a gresit.
Va puteti adresa proocurorului ierarhic superior. Dosarul de urmarire penala va fi verificat pentru legalitate de procurorul ierarhic superior, dupa care se va intocmi un rechizitoriu. In instanta veti putea invoca motivele si judecatorul va lua masurile necesare.
cum sa mai fac aceste memorii cand in lege scrie clar ca procurorul care aluat parte la proces in prima instanta nu mai are voie sa participe la procesul de rejudecarea cauzei si nici pe oricare alt proces deschis pe acelas dosar am facut o cerere de intrerupre a pedepsei la prima infatisare am avut ca procuror unul care nu a avut legatura cu cauza la prima instanta s-a amanat la a doua instanta a aparut procurorul din prima insanta daca e om al legi trebuie sa o respecte. Sa mai dau un ex. am cerut rejudecarea cauzei pe motiv de gasirea unui martor care nu a fost audiat dar a fost la locul faptei si surpriza acelas procuror si la rejudecare .Din gresala grfierilor cand am depus cererea de rejudecare au fos citate toate partile din dosar si asa aparut si procuroarea care nu a facut decat sa-l scoata pe adevaratul vinovat si sa l bage pe al meu in puscarie .Din noaptea faptei si pana cand s-a terminat procesul nepotul meu nu a facut o zi de arest si incadrarea juridica a fost tentativa de omor calificat in hotararea data de CAB scrie ca el s-a dus la victima si l-ar fi intepat cu cutitul dar intrebarea e unde e cutitul pentru ca el nu a avut asa ceva stie ca aluat ceva din masina prietenului dar nu cutit pentru ca daca dedea cu cutitul nu avea victima o rana de 1 cm adincime si de ce nu s-a luat in calcul si expertizele medico-legale care explica destul de clar ca nu i-a fost pusa viata in pericol La noi cel ce da banul scapa stiti de ce face nepotul meu puscarie pentru ca nu a avut cine sa lupte pentru el si fiind credul a ajuns sa faca 7 ani jumate de ce pentru ca justitia e oarba Pedeapsa pentru o julitura e de 7 ani jumate si pentru un omor e de 10 ani cum se explica aceste fapte La noi nu se va face dreptate omului de rand niciodata .Tot ca ei ramane si daca as face memorii peste memorii tot as ramane pentru ca corb la corb nu s scoate ochi si daca nu poti dovedi ca e luare de mita ajungi si tu dupa gratii ca denuntare clomnioasa si as traim in romania si cu bune si cu mai multe rele chear crede-ti ca procurorul ierarhic imi va da mie dreptate si nu subalternului sau eu am ajus sa imi fie groaza de sistemul nostru juridic si de cei care il ""servesc"Daca noi omeni santem instare pentru bani sa nenorocim pe alti ce se mai poate intimpla decat sa omoram Dar pe acest pamant nu santem datori cu nimic de cat cu o singura moarte nimeni nu a imparatit pamantul asa ca nici cei cu bani nu vor fii nemuritorii