avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte false depuse de partea vatamata la dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte false depuse de partea vatamata la dosar

BUNA cred ca e cam tarziu sa mai pun totus aceasta interbare dar poate cineva se loveste de ea si nu pateste ca mine .De trei ani tot pun intrebari si am primit cateva raspunsuri zic eu bune .problema mea e ca la dosarul nepotului meu inculpat Victima a adus mai multe chitante si declaratii care nu sint adevarate .daca cineva imi poate raspunde la intrebare din expertizele medico-legale a reiesit ca a fost intepat cu un corp intepator care i-a produs o leziune toracica de un centimetru adincime nefiindui viata pusa in pericol pentru asa ceva din declaratia victimei reiese ca se-a vindut masina propietate personala pentru asi cumpara un carucior cu rotile si a depus chitanta la dosar se vede ca acest dosar nu a fost citit si din aceasta cauza un tinar e la puscarie Daca domni judecatori ar mai si citi din dosare nu ar ami ajuge atatea tineri la puscarie si mai ales ca nu a facut singur fapta si nici victima nu e cruce de inchinat .multumesc.
Cel mai recent răspuns: Simona18 , utilizator 17:14, 4 August 2012
Nu am inteles ce doriti.
Daca victima este in carucior este normal sa fie la inchisoare daca are legatura cu fapta.
Dacă s-au folosit în instanţă înscrisuri false, se poate formula pângere penală.

Dacă, urmare a unei asemenea plângeri, se pronunţă o soluţie prin care înscrisul este declarat fals, este motiv de revizuire a primei hotărâri.

intrebarea mea e prima nepotul meu (inculpat) e condamnat definitiv la pentru tentativa de omor calificat pentru gresala ca s-a aparat de victima cu un cutit. Luat din masina prietenului lui care a inceput scandalul cu victima si lovind victima peste picioare cu o prajina .acesta avind in mina o bata s-a indreptat cu ea lovindul pe nepotul meu in cap vazindul ca se apropie de el a luat ce a gasit din masina lovitura pe care nepotul meu a primit o nu s-a luat in calcul la proces dar rana pe care i-a facut-o nepotul meu victimei da .Si victima nu a stat nici 5 minute in carucior cu rotile hai sa fim seriosi pentru o zgirietura de un centimetru e nevoie de un carucior cu rotile dar la noi in instantele noastre totul e posibil pentru ca legea e facuta pentru cei ce pot sa o manipuleze in folosul lor .Au trcut 3 ani de la sentinta definitiva nu stiu daca se mai poate face plingere sau ceva in acest sens pentru ca actele false sint la dosar. Si ce sa fac eu daca imi vine in instanta acelas procuror care a fost si in prima instanta si pe revizuire e cale lunga si noi santem prea mici pentru ca au fost foarte multe in acest dosar mai ales cu procurorul care a scos de sub urmarire pe complice sau instigator cum se poate numi o persoana care loveste victima prima cu o prajina si acesta devine martor .Sa va spun de unde a avut victima chitanta pentru caruciorul cu rotile da a cumparat un carucior cu rotile dar nu pentru el .Ci pentru propria lui victima care e in carucior cu rotile in urma unui accident de masina pe care victima la avut inaintea scandalului cu nepotul meu . va multumesc
Buna ziua! Sunt parat intr-un dosar de concurenta neloiala.
1. Reclamantul a depus la dosar un act aditional la contractul individual de munca care l-a sectiunea salariat apare numele meu dar este semnat de secretara lui. Un alt act, respectiv cererea mea de demisie are modificata data de la care incepe sa-si faca efectul demisia cat si data din subsolul documentului, ambele nefiind modificate de mine ci de reprezentantul firmei care face reclamatia. Care sunt cele mai eficiente mijloace prin care pot combate falsurile lui? Avand in vedere ca face uz de falsuri mi-e teama sa nu recurga si la martori mincinosi.
2. Minte spunand ca a gasit in firma lui o carte de vizita de a mea pe care eu o dadeam clientilor lui. Cum as putea dovedi ca minte? Eu am facut acea carte de vizita la cateva luni dupa ce mi-am dat demisia. Cum ma pot apara fata de acest argument?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertizele medicale melinaR melinaR buna am si eu citeva intrebarii legate de expertizele medicale in procesele penale ,din cite am inteles eu pe baza cercificatelor medico-legale se stabilesc ... (vezi toată discuția)
Disperare, teama, nedreptate, distrugerea vietii unui om aflat intr-o inchisoare din romania melinaR melinaR timp de 5 ani jumate tot scriu pe acest site unii m-au ajutat cu unele sfaturi altii m au criticat dar acum am ajuns la capatul puterilor nu mai pot rezista in ... (vezi toată discuția)
Expertizele medico-legale se contrazic melinaR melinaR Buna seara in urma unui conflict nepotul meu a sarit in apararea unui prieten si acesta a lovit victima cu o prajina acesta fugind inspre nepotul meu cu o ... (vezi toată discuția)