avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... executare reparatie asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

executare reparatie asociatie de proprietari

Buna seara,

Doresc sa stiu daca este obligatoriu ca reparatiile necesare sa fie executate de catre firme specializate sau se poate lucra si cu persoane fizice care se pricep dar care nu ofera garantie in schimb costurile lucrarilor sunt mai reduse ?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: elisoara_toma@yahoo.com , utilizator 15:11, 4 Octombrie 2012
Trebuie sa se lucreze cu PFA, II sau firme care pot oferi contracte, facturi, chitante si garantia lucrarii.
E bine sa se lucreze cu PFA sau firme care deja au facut lucrari (daca e cazul) in bloc pentru ca e bine ca acestora sa li se cunoasca calitatile si posibilitatile.
Precizati concret despre ce reparatii este vorba
De regula la partea comuna se executa lucrari numai cu unitati specializate acreditate care pot oferi la finalul executiei garantie pentru lucrarea/manopera executata
Este vorba despre o lucrare de izolatie a conductelor exterioare de apa rece deoarece anul trecut au inghetat . lucrarea de la blocul vecin a fost executata cu o firma specializata dar sume ceruta a fost mare motiv pt. care locatarii de la celalalt bloc au decis continuarea lucrarii cu un vecin care a cerut mult mai putin. Celelate lucrari mai ample de hidroizolatie a terasei, montare interfon sau iluminat cu senzori au fost efectuate cu firme specializate prin selectarea ofertelor prezentate. Deciziile cu privire la necesitatea executarii lucrarilor sunt luate in cadrul comitetului asociatiei de proprietari.
Executantul este persoana autorizata?
Care sunt formalitatile legale incheiate intre executant si beneficiar?
Asociatia de proprietari la finalul executiei ,a incheiat proces verbal de receptie lucrari?
Executantul nu este persoana fizica autorizata dar asociatia de proprietari a incheiat cu acesta un proces-verbal de receptie a lucrarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatia de proprietari oana_81 oana_81 am si eu o intrebare... in urma cu un an de zile doamna de la asociatia de proprietari s-a hotarat impreuna cu vecinul ei sa efectueze o lucrare de izolatie ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns 30 de zile, ce se poate face dupa (asociatie de locatari) utilizator81 utilizator81 Buna ziua tuturor, inainte de a pune intrebare o mica explicatie a problemei. *locuind la ultimul etaj si avand probleme recurente cu izolatia m-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)