avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie

Astazi au anuntat ca sa facut o propunere in parlament pentru amnistierea faptelor fara violenta cu pedepse pana in 6 ani.In cazul in care va fi aprobat acest proiect se fac redozari si pentru pedepsele mai mari?
Cel mai recent răspuns: susp3kt , utilizator 21:07, 3 Octombrie 2012
Nu cred ca acel proiect se refera la "redozari" de pedeapsa.

Nu l-am citit, dar din ce am auzit e vorba de "gratieri" de pedeapsa si nu "redozari".
Aveti dreptate dar toti merita o a doua sansa.Problema e ca gainarii si cei cu fapte de inselaciune scapa se duc afara si fac incontinuare prostii ,ei fiind cam intodeauna avantajati.Cred si sustin ca si cei care au cazut la greu chiar daca au pedepse mari merita o sansa.Nu sa facut nimic in acest sens de multi ani,conditiile sunt derizorii in P.N.T si legea 275 este o inventie a celor care ne conduc pentru a intra in EU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)