avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare coplatitor?!
Discuție deschisă în Executare silită

executare coplatitor?!

eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre sunt poprite. mentionez ca avem o firma in reorganizare, pt care am girat la alte banci cu bilete la ordin pe numele nostru, care acum sunt scadente, si, intrebarea mea este: daca firma da faliment si nu isi acopera datoriile, debitorii firmei se vor indrepta si asupra coplatitorului nostru la creditul imobiliar? dar daca reusim sa scapam de popriri si de firma aceea cu bine, dar nu mai putem plati creditul ipotecar, coplatitorul va trebui sa plateasca in locul nostru?
Cel mai recent răspuns: gps , utilizator 21:22, 4 Octombrie 2012
multumesc fff mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar FFLORIN1976 FFLORIN1976 Bună ziua! Am un credit ipotecar în chf la CEB , creditul este pe numele meu cu soția codebitor și mama mea la fel codebitor. În momentul de față eu ... (vezi toată discuția)